Matti Breschel skal scannes igen

Skrevet den 18-08-2006 kl. 19:54:00 af Feltet.dk

matti

Team CSCs unge håb, Matti Breschel, har haft et svært forår, hvor han styrtede i etapeløbet Driedaagse van West Vlaanderen og pådrog sig et brud på to ryghvirvler. Han har dog gjort comeback efter styrtet, men i ProTour løbet Vattenfall Cyclassic styrtede han igen. Det unge talent kom sig dog hurtigt og kørte Post Danmark Rundt uden de store problemer, men problemerne genopstod overraskende igen i ProTour løbet Eneco Tour, som er startet i denne uge.

”Det går ikke så godt. Ryggen driller. Jeg skal ind og have foretaget nogle scanninger af min ryg og hofte på mandag, så jeg er lidt spændt på, hvad de siger..”, fortæller Matti Breschel til Feltet.dk og fortsætter: ”Jeg ved ikke helt, hvordan det er sket. Jeg havde meget ondt efter styrtet i Hamborg, specielt i hoften, men derefter kørte jeg så Danmark Rundt uden de helt store smerter. Det er åbenbart kommet så småt igen, efter at jeg har trænet videre med en smule smerte. Og nu har det bredt sig til ryggen. Specielt der hvor bruddet sad.”

Matti håber nu på, at det ikke er noget slemt, men kan kun vente i spænding på resultatet af mandagens undersøgelser, hvor han forhåbentligt får svar på, hvordan det står til.

”Jeg tror bare, det tager den tid, det nu tager”, lyder det håbefuldt fra danskeren, som netop er landet i Danmark, efter han i går udgik på 1. etape af Eneco Tour.

I morgen tager Matti Breschel til behandling hos holdets kropsterapeut, Kalle Flebbe.

Gå tilbage