Ledelsesmæssig sparring

head_corporate

I mere end 20 år har Kalle været bevidsthedsterapeut på mere end 25.000 sessioner, og har arbejdet med mennesker i alle lag af samfundet. Kalle hjælper mennesker med at finde svar og er med til at guide dem tilbage i balance, og ser mennesker som værende i konstant forandring, og det er vores opgave som menneske, at turde gribe disse forandringer og integrere dem i vores videre udvikling.

Da vores virksomhed er opbygget omkring mennesker, er det vores vigtigste opgave som leder hele tiden at følge denne menneskelige udvikling, og hele tiden være på forkant med hvordan vores personale udvikler sig.

Kalle har hjulpet mange ledere med at tage problemfyldte eller udfordrende beslutninger, og guidet dem til de bedste løsninger. Med at tage psyken og sindet med i beslutningsprocessen, har Kalle en værdifuld evne til at være en sparringspartner, og give ekstra liv til at finde nye løsninger til de udfordringer der måtte være.

I en hverdag hvor du som ejer eller leder i en virksomhed, ofte er alene om beslutningerne, kan Kalle bidrage med værdifuld sparring om dine ledelses- og personalemæssige udfordringer.

Din ledelsesmæssige sparring vil have en ny og anderledes tilgang, men vil ikke være rendyrket coaching, da erfaringen har vist, at de bedste resultater ofte opnås gennem sparring, forståelse for det menneskelige sind og erfaringsudveksling.

Har du behov for at ændre dit teams adfærd, eller udvikle jeres møde struktur, åbne dit personales øjne for nye og anderledes syn på arbejdsopgave og udfordringer.

Vil du være på forkant, med hvordan du hele tiden udnytter dit personales kompetencer. Være med til at rydde op i evt. udfordringer, der kan være en blokering for, hvordan dit personale trives, og med dette se, hvordan synergien udvides og styrkes.

Lær at forstå hvor jeres blokeringer samt udfordringer kommer fra, både i dig selv, dine ledere og især i jeres personale, og find en ny måde, hvordan I kan arbejde med dem.

Hvordan bliver I en bedre virksomhed?

Se din virksomhed blive levende…

Kontakt Kalle allerede i dag

Ring på tlf. 51 20 17 20 eller udfyld formularen.

 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Din besked

   

  Blog

  Min fantastiske rejse….

  For mere end 20 år siden startede en fantastisk rejse, jeg var godt 25 år og levede et liv med alle lys tændt. Jeg betragtede mig selv som en maskine, der blot skulle have noget brændstof så skulle alting nok gå. Jeg oplevede rigtig mange symptomer på, at dette liv...

  læs mere