Kall’ Unique Treatment

behandling

Jeg ser mennesket, psyke og krop, som, et hele og det er ud fra dette synspunkt, at jeg behandler og underviser”
Kalle Flebbe

Kalle Flebbe er en mand, der med åbne øjne ser verden, med udgangspunkt i mennesker. Gennem sit arbejde som kropsterapeut og behandler siden år 2000, har Kalle opnået indsigt og viden i mennesket i sin helhed.

Mennesker er ikke blot en krop, de er et sind, en bevidsthed, der er under konstant forandring. Og det er kun ved at se mennesker i denne helhed, at vi er i stand til at behandle. Ved at forstå, hvordan krop og sind reagerer, som de gør, og hvordan de påvirker hinanden, kan vi udvikle os.

Med over sytten år som behandler, og mere end tusind forskellige mennesker gennem sine hænder hvert eneste år, har Kalle opnået en erfaring og en indsigt i mennesker, som giver en bemærkelsesværdig intuition.

Ofte ved jeg, hvad der er galt, før folk selv får fortalt det”

download

I sit arbejde som krops- og bevidsthedsterapeut forener Kalle sin viden om kroppen og sindets signaler med henblik på at skabe bevidsthed om, hvilke ubalancer der kan være til stedet. Men det vigtigste for processen er, at mennesker selv tager ansvar for sin egen krop og sine egne problemer.

Vi er for vant til at distancere os fra vores egen krop. Hvis vi har ondt, spiser vi en
 pille, der bedøver symptomerne. Hvis det bliver ved, tager vi til en læge, der skal diagnosticere. Men ved at tage ansvar og øge bevidstheden om sig selv kan vi selv sætte dagsordenen for vores eget velbefindende. Ved at mærke efter kan vi ændre på vaner, normer, regler og overbevisninger vi har, der kan være kilde til ubalancer hos os.

Vi er et produkt af vores egen fortid, og det er for sjældent, at vi stiller spørgsmålstegn ved vores egen adfærd og vores reaktioner.

Dit ophav har formet dig, men er det sådan. du selv har valgt at leve?

Kontakt mig for en behandling

Ring på tlf. 51 20 17 20 eller udfyld formularen.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Din besked

  Blog

  Min fantastiske rejse….

  For mere end 20 år siden startede en fantastisk rejse, jeg var godt 25 år og levede et liv med alle lys tændt. Jeg betragtede mig selv som en maskine, der blot skulle have noget brændstof så skulle alting nok gå. Jeg oplevede rigtig mange symptomer på, at dette liv...

  læs mere