Hver dag møder jeg mennesker med forskellige symptomer, som sygdom, smerter eller psykiske ubalancer

Når kroppen udsender symptomer, er det fordi kroppen prøver at fortælle at der noget der er i ubalance.

De fleste af os har aldrig lært, at tyde eller tolke disse signaler. Vi er så vant til at gå til lægen, hvis vi ikke har det godt, og så lader vi lægen fortælle os hvordan vi har det.

Mit arbejde som krops- & bevidsthedsterapeut er at bevidstgøre dig om disse ubalancer og hvad det er din krop prøver at fortælle dig. Når du bliver bevidst om kroppens signaler/symptomer, kan du selv gøre noget ved det.

Hvem ved i virkeligheden mest om dig, er det lægen, behandleren eller er det dig. Når du selv tager ansvar for dig selv, kan du også selv gøre noget ved dine problemer.

Jeg siger ikke det er nemt, eller at du kommer nemt ud af dine problemer, men hvis du selv kan være med til at tage ansvar for dig selv og dit velbefindende, så kan du måske være med til at standse ulykken.

Med en større bevidsthed omkring dig selv, kan du være med til at ændre på vaner, normer, regler, værdier og ikke mindste overbevisninger.

De første 7 år af vores liv, er vi som små videooptager. Vi optager ukritisk det vi ser og fornemmer, og dette bliver lagreret på vores harddisk (underbevidstheden), og dette bliver det sted hvorfra dine reaktionsmønstre kommer fra.